keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Terveiset Malagasta

Viime sunnuntaina tuli ensimmäinen livekosketus Espanjan pääsarjaan, La Ligaan. Malaga C.F. - Atletico Madrid oli matsina Estadio La Rosaledalla. Ennakkoon toki ihan huippuluokan peli. Nyt siis pieni hypähdys sivuun Palloseuran asioista loman kunniaksi.

Etenen kuvaesityksellä ja toivon tämän toimivan, kun käytössä on iPad + iPhone -yhdistelmä ja vaihtelevasti toiminut Bloggerin oma sovellus.

Paikalliset suomalaiset Malagafanit järjestivät peliin kahden bussin reissun, joten helpommaksi ei omalta osalta voisi peli tulla. Seuraa ohjeita ja kaikki on hyvin.


Ensimmäinen tehtävä tietenkin on hommata matkamuistoksi paikallinen huivi. 10 euroa oli sopuhinta hyvin keskinkertaisenlaatuisesta huivista, jossa painatus on vain toisella puolella.


Nettiosoite tutustuttavaksi, jos alkoi kiinnostaa enemmän.


Kiima oli valtaisa kunnes... Espanjan tieliikennelain mukaan bussissa ei saa juoda alkoholia, joten meille salakaupattiin Karhua. Tätä varten ei olisi ehkä ihan Espanjaan asti tarvinnut lähteä.


Tässä vaiheessa uskalsi odottaa stadionin olevan lähellä.


La Rosaleda


Suomilippu esillä, jotta eksyminen olisi vaikeampaa.


Lippujärjestelyssä sai tuntea noin kymmenen sekuntia olevansa kausikorttiomistaja. Juuri sopivan aikaa, että ehti ottaa kuvan.


Paikallista seinätaidetta stadionilla. Muuten todella mukava ja oikealla tavalla kolkko futisstadion. Tykkäsin paljon. Tunnelmalta hyvin samankaltainen kuin esimerkiksi Bremenin stadikka tai Tukholman Råsunda.


Kenttä näytti hyväkuntoiselta..


..ja katsomo toistaiseksi tyhjältä.


Alkuveryttelyhommia.


Peli tulille!


Mahdollisesti jonkinasteinen tifo-viritelmä. Malagalla vaikutti olevan katsomon kummassakin päässä fanikatsomo, mutta syytä tähän ei selvinnyt.


Meidän pääty oli hyvin täytetty. Alhaalla maalin takana siis tuo toinen fanikatsomo.


Frente Bokeron eli Ultras Malaga. Kuvan edessä oli ennen peliä myynnissä jotain ultras-kamaa.


Taukoeväs oli hyvä ja palvelu nopeaa. Hirveä kaaos se oli ja jonottamiseen tottunut suomalainen oli ihmeissään, kun kaikki toimi ilman särmää jonoa.


Peli itsessään oli pienoinen pettymys. Atletico vei avausjaksoa, mutta Malaga pääsi toisella peliin paremmin mukaan. Huippupaikat oli vähissä, ennakkoon odottamani kaverit hieman jäissä ja tunnelma jäi odottavaksi. Kotimaali olisi ollut fantastista kokea, sillä tunnelma yleisesti oli hyvä.


Malaga on nyt kuitenkin UrPSupportersin ja UrPSin hallussa.

Reissulle kokonaisuudessa voi antaa hyvän arvosanan. Kaikki oli järjestetty asiallisella kokemuksella hyvin ja voin suositella, jos on käymässä Fuengirolassa ja osuu peli samaan aikaan, niin tähän völjyyn on hyvä hypätä, jos haluaa peliin helpolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti